Hjem » Om PNI

Om PNI Opplæringssenter

PNI Opplæringssenter ble etablert i 1998 og er en av Norges ledende opplæringsvirksomheter innen dokumentert og sertifisert opplæring-

Vi tilbyr kurs i flere kategorier og for all industri. Vårt kurssenter ligger i Stavanger med topp moderne treningsrigger for arbeid i høyden, rigging osv.

Vi tilrettelegger kurs i samsvar med bedriftenes behov både på norsk og engelsk

Våre kurs og tjenester leveres etter samfunnsmessige krav og spesifikasjoner. (bransjestandarder, forskrifter og gjeldende opplæringsplaner).

PNI Opplæringssenter har i samarbeid med Antycip og CM labs i Canada utviklet en kran simulator som gjør det mulig for operatør og mannskap å trene sammen

Vi  er opptatt av å lære deltagerne sikker bruk av sitt arbeidsutstyr. I noen tilfeller skal man ha opplæring som fører frem til et kompetansebevis og i andre tilfeller trenger man bare en enklere opplæring som dokumenteres med et kursbevis. Uansett kurstype vil våre instruktører bidra til riktig opplæring. Målet er at det skal være null ulykker og skader på person og utstyr.

Instruktørene våre har  bred erfaring fra industri-, skip, eller offshorevirksomhet. De har gode holdninger til sikkerhetsarbeid og et brennende ønske om å formidle dette sammen med sin fagkunnskap, til våre kursdeltakere.